jegtilstaar.dk - anonyme online tilståelser

uge 06 '16
98095966177

Jeg tilstår at jeg ikke forstår at du er væk.. Tanken om aldrig at skulle se min glade morfar igen, er så smertefuld.. Hvorforer det altid de bedste der skal forlade os først?:'(
P18..

uge 06 '16
98092352218

Jeg tilstår jeg er godt træt af at være forelsket i en pige som jeg føler leger med mit hjerte. Jeg er ikke sikker på hun er helt klar over det. Har svært ved at tolke det , den ene dag kan vi hygge os og en eller to dage efter er jeg luft. Hvorfor? Jeg giver hende omsorg og komplimenter. Måske er det for meget? Jeg har ondt i bryst og har svært ved at trække vejret, når jeg tænker på hende, hvilket jeg gør hele tiden.
M31

uge 06 '16
98086753115

Jeg tilstår, at jeg hver dag føler at det var og er min skyld, at min ekskæreste voldtog mig. Og ar jeg aldrig har fortalt nogen om alt det der skete.

uge 06 '16
68974822076

Jeg tilstpr det er fedt ikke at arbejde og fede den på jer lønslavers regning.. Peace :d

M30

uge 06 '16
54424596545

Jeg tilstår at jeg har store patter.
Jeg tilstår at jeg har misbrugt det og leget med fyre.
Jeg tilstår at jeg tændte på at fucke andre folks følelser op og få dem til at sidde på deres "grædende knæ" foran mig.
Jeg tilstår at jeg ikke kan finde ud af at passe min egen hund rigtigt.
Jeg tilstår at den eneste grund til at jeg hader alle, er fordi jeg er bange for at de dømmer mig.
Jeg tilstår at jeg tør ikke tage i byen mere, for jeg ved at jeg er en slut når jeg har fået alkohol og så går jeg "på jagt".

K20

uge 05 '16
112608818152

- jeg tilstår at jeg hader dig inderligt!
Jeg hader at se hvordan du lige så stille piller min bror ned, stykke for stykke!

- først hans job og uddannelse som endelig fik styr på ham og hans sygdom!

- jeg tilstår at du ødelægger hans forhold til familien, mig og min søster savner ham ad helvedes til for når vi endelig ser ham er det bare lige hurtigt til aftensmad hos vores forældre, hvor i kommer ligesom vi skal til at spise og er væk igen inden den sidste mundfuld er taget!

- jeg tilstår hader at jeg ikke kan mødes med min bror uden at du er med medmindre du er fucking indlagt på dit sindssyge hospital!

- jeg tilstår at jeg ærligt alt ikke tror på at du har det så dårlig som vi hele tiden hører fra min bror!

- jeg tilstår at jeg tror på at du kun gør det for at få opmærksomhed!

- jeg tilstår at jeg synes du er et modbydeligt menneske, og især overfor mig fordi jeg er single!

- jeg tilstår at jeg flere gange har haft lyst til at slå dig i gulvet og banke dig gul og blå, fordi jeg ved at jeg kan!

- jeg tilstår at hvis jeg havde et gratis mord så ville jeg bruge det på dig. Om det så skulle koste mig min familie!

- jeg tilstår at jeg synes du skal fucke hjem til din "ø i søen" og lade være med at ødelægge mit liv!

- k22

uge 05 '16
98049207459

Jeg tilstår at jeg overraskede min søster lege med sin dildo i går da jeg kom hjem fra skole, og at det tændte mig vildt, så jeg var nødt til at spille pik om aften.

Her til morgen, da hun var gået i skole, smuttede jeg ind på hendes værelse,og fandt dildoen, og suttede på den, mens jeg spillede pik igen.

Vil jeg gøre det igen? Ja for satan

Dreng 17 år

uge 05 '16
68953855735

Jeg tilstår at jeg er inderligt såret og skuffet over dig, har ikke gjort andet end at være den bedste kæreste jeg kunne, jeg har hjulpet dig med alt, men lige pludselig er du en kæmpe nar over for mig, du flirter med andre, du lyver, du gør alt det som du ved der sårer mig, og som du ved ødelægger mig og vores forhold, hvad skete der? Hvad fuck skete der?!! Du har hele tiden virket som om du troede på at vi to kunne klare alt, men lige pludselig er jeg ikke god nok, men du har fandme heller ikke nossere nok til at gøre det forbi, fuck dig din store idiot. Håber kraftemde du ser det her, for så ved du udmærket godt at det er dig selv der bliver skrevet om.
P18.

uge 05 '16
54408659454

Jeg tilstår, at jeg hverken forstår matematik eller har nogen interesse i samme. Jeg ønsker bare, at timen snart slutter, skønt jeg ved at der er 97 minutter tilbage. Det smerter mig, at jeg måtte bruge matematik for at regne ud hvornår det er timen slutter :(

uge 05 '16
83493001410

Hver gang min nabo er i bad, så skynder jeg mig at finde min kikkert og onanere til hendes store bryster, ville ønske hun så mig...

M30

tilstå /anonymt

(husk dit køn+alder!)
http://ungonline.dk

TIL SALG!

Har du lyst til at føre jegtilstaar.dk videre til noget større, så kontakt os på info[hos]raketmedie.dk og lad os tage en snak om sitet og de tilhørende app's.