jegtilstaar.dk - anonyme online tilståelser

uge 05 '08
93023282655

Jeg tilstår jeg har lyst til en stor pik lige nu i mit stramme hul.

Skal heldigvis hjem til ham imorgen, så skal jeg bare gennemkneppes.
Elsker at være liderlig og fræk.

K18

uge 13 '07
67466772748

Jeg tilstår jeg er ked af at jeg behandler min mor på den måde jeg gør nu og har gjort siden jeg var 13 år. Somme tider kan jeg bare ikke tage hende! Hun er så irriterende, og synes aldrig det har været værre end nu! Kan bare ikke med min mor, og det er jeg egentlig ret ked af når det kommer til stykket.

uge 47 '06
66843477363

Jeg tilstår jeg skylder penge væk. Jeg tilstår at det er rimelig mange. Jeg tilstår jeg konstant låner penge af mine forældre og siger at de nok skal få dem tilbage selvom jeg ved at det gør det aldrig. Jeg tilstår at jeg engang gik i seng med en fyr fordi jeg havde lovet det. Jeg tilstår at det var dumt for man skal jo ikke føle sig tvunget til noget. Jeg tilstår jeg er forelsket i min bedste ven men ikke tør at sige det til ham for jeg ved ikke om han har det på samme måde selvom det virker lidt sådan. Desuden går vi i samme klasse og er barndomsvenner så det ville nok være lidt underligt. Jeg tilstår at jeg ikke gider skrive mere og lige har ædt over halvdelen af en plade marabou, og alligevel tager jeg ikke på for... Jeg føler mig presset til at se ud ligesom i bladende og køber dyrt tøj selvom jeg ikke har råd. Jeg tilstår jeg ikke er tilfreds med mit udseende selvom jeg godt ved jeg er en pæn pige. Jeg tilstår jeg somme tider har brugt metoder som er dumme fordi jeg ikke gider løbe en tur for at komme af med kiloene.
K19

uge 34 '08
57808275381

Jeg tilstår jeg gerne stikker en kniv i dækket på en bil jeg ser køre råddent m36

uge 40 '09
46917874987

Jeg tilstår at jeg forestiller mig ægteskab, liv og børn med en person før vi overhovedet har været på date

K19

uge 23 '08
57486382561

Jeg tilstår at det får mit i kog at høre om folk som tror deres børn er de rene engle. Hvorfor fatter i ikke, at selv jeres børn, ja jeres børn, også kan være en flok sadistiske unger som piner og skader andre?

Når andre mennesker kommer og siger at jeres børn mobber eller er voldelige over for andre eller lign. Så sidder i bare der; "du lyver. Det der kunne lille peter da i hvert fald ikke finde på at gøre!". Det er måske ikke lige direkte det du siger, men det er det du mener. Hvem fanden tror du du er? Naive egocentrerede svin!

Hvordan tror du det er at opleve at ens barn, ja ønskebarnet/skattebassen/grunden til at leve, kommer hjem med blå mærket og er overbevidst om at der ikke er noget at leve for, og den nærmeste fremtid befinder sig under en gravsten? Når man så går til mobbererns forældre, med den overbevisning at forældrene er voksne og dermed også fornuftige mennesker, for at snakke med dem om deres barns opførsel, så skal man først redegøre for sin egen troværdighed, og dernæst have op til flere vidner som har overværet op til flere episoder, troværdige vidner vel at mærke. Alligevel er den hyppigste bemærkning: "herregud de er jo kun børn", " vi sloges da os da vi var på den alder" eller "han har sikkert ikke ment noget med det" nå nej det var sikkert ikke med vijle at han skubbede min dreng ud over gelænderet, og heller ikke da han sparkede ham så flere ribben blev bøjet, nå nej slet ikke. Men det værste er dog når man som mobbeoffer vokser op, og stadig har selvmordtanker, cutting og selvhad som en del af hverdagens rutine!!!

Børn er børn, og alle børn, selv dem der var ønsket mest, skal opdrages. Bare fordi de er på en måde derhjemme, betyder jo ikke ,at de ikke opfører sig anderledes i skolen, på legepladsen whereever!!! Hvis dit barn ikke lærer at styre sit temperament, eller sine sadistiske tendenser(!!!), står du tilsidst som forældre til en morder. Er det en sådan fremtid du ønsker for dit barn, det tror jeg hvis nok det er. Tillykke du er godt igang med at få drømmen opfyldt!!!
Du skulle slet ikke have haft muligheden for at belaste samfundet med endnu et psykisk misfoster, der gør livet surt for os andre. Du skulle have været steriliseret!!!

Fra et tidligere folkeskole-mobbeoffer
p19

uge 08 '08
93166082325

Jeg tilstår at jeg hader mit eget land danmark.
Jeg er så pisse træt af de idiotiske snæversynede narrøve der fødes her! De er ynkeligere end det laveste hillbillie white trash fra sydens usa!
De ge´jler en stemning op mod alle fremmede, starter krige, og stikker af som kujoner når lokummet brænder!
Jeg tilstår jeg skammer mig over at være dansker!
Jeg tilstaår at det pisser mig af, at alle ævler om ytringsfrihed, men hvis nogen siger at de håber danmark blir bombet som resultat af det lort vi laver, så gælder ytringsfriheden pludselig ikke mere!
Ville gerne se alle middelmådige danskere grine af en tegning af dronning margrethe der får pik af hitler, det vill de sikkert ikke grine af!

uge 10 '08
69174134703

Jeg tilstår at jeg aldrig har haft en kæreste eller kysset
P15

uge 45 '12
77621681254

Jeg tilstår, jeg frygter at miste min mor, hvis jeg tager dig tilbage. Jeg ved hun hader dig og alt det du har udsat mig for!
Jeg tilstår jeg savner dig selvom jeg ikke viser det for omverdenen.. Jeg tilstår jeg stadig elsker dig og ved du elsker mig..

Jeg tilstår jeg ville gøre meget om, hvis jeg fik chancen!

K24

uge 25 '09
71506129517

Jeg tilstår at jeg er vild med haider fra paradise hotel..... Han er sku hot.

K26

tilstå /anonymt

(husk dit køn+alder!)
http://ungonline.dk

TIL SALG!

Har du lyst til at føre jegtilstaar.dk videre til noget større, så kontakt os på info[hos]raketmedie.dk og lad os tage en snak om sitet og de tilhørende app's.