jegtilstaar.dk - anonyme online tilståelser

uge 34 '09
84302213689

Elsker dig gitte. Du ved det! Men hele verden skal vide det!

uge 46 '07
56649267923

Jeg tilstår at min kæreste styrer mit liv. Hun er sur og led og laver ikke andet i løbet af en dag end at brokke sig over mig. Hun er jaloux og kontrollerer mig hver gang hun har mulighed for det. Jeg er i dyb gæld pga. Hendes dyre vaner og venner har jeg næsten ingen tilbage af. Jeg hader vores forhold, hendes skingrende stemme og vores umulige kat. Jeg er en tøffelhelt, og jeg ved at jeg aldrig kommer til at være min egen herre. Tilgengæld har jeg været i seng med hendes bedste veninde, det fortæller vel oss lidt om mig? Suk...

D22

uge 08 '07
43856762007

Jeg tilstår at jeg hader min veninde totalt fordi hun har hacket mig på habbo og jeg har brugt rigtige penge på at købe de ting (habbo er et chatsted) og så siger hun at det ikke er hende og siger jeg er dum og alt sådan noget. Jeg tilstår at jeg syntes hun skulle være død
>:-( hun har altid drillet mig. Og nu hved jeg at i siger inde i jer selv: Hvofor er hun så veninde med hende? Og her er svaret. Hun bliver sur hvis jeg ikke vil lege med hende og når hun er sur så er det ireterende for så går hun rundt og bagtaler mig sammen med min anden veninde og hun går og undspionerer mig som om hun ikke havde bedre ting at tage sig til. Jeg tilstår at jeg hader hende seriøst meget og ville ønske jeg gik på samme skole som min allerbedste veninde og selvfølgelig at min kæreste også gik på den skole. I love him så much ,:-) <3 <3 <3 <3

Pige 10 år

uge 44 '07
68539991922

Jeg tilstår at jeg savner min ekskæreste,
Jeg tilstår at jeg ikke kunne klare tanken om at tage til fest, og vide at jeg måske kunne blive så fuld at jeg kunne være ham utro.
Jeg tilstår at grunden til at jeg slog op var at jeg ikke ville kunne bære at såre ham, fordi han altid var så perfekt. Jeg tilstår også at jeg også slog op med ham fordi at han aldrig rørt ved mig, på en seksuel måde. Jeg tilstår at han er den bedste kæreste jeg nogensinde har haft selvom han ikke kyssede særlig godt, jeg tilstår også at jeg aldrig nogensinde har lavet noget så dumt som at slå op med ham, jeg savner ham, jeg savner ham selvom det er måneder siden at vi sluttede, og jeg kan slet ikke bære at se at du har noget kørende med en anden, og jeg er ked af jeg er så egoistisk.
Jeg savner dig tobias, jeg savner dig så forfærdelig meget, og jeg elske dig jo stadig..
Jeg ked af at vi aldrig havde så meget tid sammen, men du var bare den bedste, og jeg kunne være helt mig selv sammen med dig, jeg savner dig tobias.
P15 -vordingborg.

uge 04 '11
48479418676

Jeg tilstår at han fulgte mig hjem efter mødet i aften.. Jeg tilstår at han har kone og børn..

Tilstår at jeg gav ham et blow job og at han elskede det... Syntes det er pisse frækt at han knepper mig og nyder det jeg giver ham, som hans kone ikke kan finde ud af, at give ham.
At jeg elsker når han sender mig frække blikke,under et møde... Eller sender mig frække sms om natten når konen ligger ved siden af og sover...
Alt dette til trods for at jeg virelig hader utroskab...


K29

uge 47 '15
83133080575

Jeg tilstår at jeg ikke har gjort det i rigtig rigtig lang tid, men jeg kunne ikke mere, jeg brød sammen og har nu tilføjet flere ar til min samling.

K23

uge 08 '08
93181078318

Jeg tilstår at jeg har det svært. At jeg hellere end noget andet i hele verden ville tage min x tilbage og trøste ham og holde om ham og bare være lykkelig. Jeg tilstår at jeg elsker ham stadigvæk. Og jeg elsker ham endda dybt. Jeg tilstår jeg måske har udnyttet ham den nye lidt. Jeg tilstår at jeg tvivler på, om jeg virkelig føler noget for ham den nye. Jeg tilstår at jeg har det dårligt med de valg jeg har taget og de ting jeg har gjort. Jeg ville ønske jeg ikke havde været sammen med ham den nye, og at jeg ku tilgive min x for at slå op med mig i første omgang og finde en ny kæreste. Jeg tilstår at jeg tit har haft selvmordstanker. Jeg tilstår at jeg har været en anden x-kæreste utro to gange. Jeg tilstår at jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre med noget, eller med mit liv. k17

uge 27 '11
101407950601

Jeg har røget hash og cigaretter, siden jeg var 16. I mindst 13 år har jeg været misbruger. Til gengæld har spiritus aldrig sagt mig noget.
Jeg har taget speed 10-15 gange og kokain 40-50 gange (ha'erne har leveret de fleste af gangene).
I dag dummede jeg mig ud over det sædvanlige.
Var i istedgade, hvor en narkopåvirket pusher "tilbød" coke.
Jeg købte et brev til 200kr. Og gik i 7-11 efter en bajer. Så gik jeg ned i en sidegade, for at "lugte" til brevet og nyde pilsneren.
Det viste sig sgu, at jeg havde fået brun heroin istedet for cola!
Det endte det med, at jeg sniffede halvdelen. Halvanden times tid senere sniffede jeg resten i min lejlighed. Jeg mærkede intet, så jeg røg en joint istedet.
Jeg lever endnu og føler mig ikke fristet til at prøve dét igen!

33 årig snotdum mand

uge 09 '08
81154960040

Jeg tilstår at jeg ved at investere 60.000 kr i carlsberg aktier tabte 50% 30.000 kr
M

uge 45 '14
81263380194

Jeg tilstår jeg savner dig. Fortryder at jeg lod dig gå.. Du vil altid have betydning for mig.. Jeg tilstår jeg aldrig ville kunne tilgive dig for at lyve over for mig. Jeg tilstår at du gør mig helt ude af den hver gang du kontakter mig, der kommer så mange ting op i hovedet på mig, er ved at bryde sammen hver gang. Vil dig så gerne men det ville ikke gå. Ikke som venner eller noget andet. Jeg tilstår jeg aldrig kommer til at kunne se på dig som før. Du er fantastisk, men jeg skal ikke have kontakt med dig. Jeg tilstår jeg hader det her, jeg hader mig selv for det her.

P17

tilstå /anonymt

(husk dit køn+alder!)
http://ungonline.dk

TIL SALG!

Har du lyst til at føre jegtilstaar.dk videre til noget større, så kontakt os på info[hos]raketmedie.dk og lad os tage en snak om sitet og de tilhørende app's.