6 måder at forkæle dit kæledyr på i hverdagen

Du elsker dit kæledyr, og det ved vi alle sammen. De er et medlem af familien, og de fortjener at blive behandlet som sådan! Selv om du ikke har tid til at trimme eller træne hver dag, er der stadig masser af måder at vise vores kæledyr lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse på. I denne artikel gennemgås 6 forskellige måder, hvorpå du kan sørge for, at dit kæledyr er glad, sundt og velplejet – selv når du har for travlt med arbejde eller andre aktiviteter.

1. Giv dyrets sine ynglings-godbider

Alle dyr elsker mad. Afhængig af, hvilket kæledyr du har, så giv den godbidder, eller ynglings grøntsager eller frugt, som du ved, den vil elske. Husk ikke at give den hver dag, hvis kæledyret hurtigt bliver overvægtigt.

2. Bring tid sammen med det

Alel kæledyr foretrækker at bruge tid sammen med sin ejer. Om det så er til leg, eller at blive nusset, så gør det. Dyr kan hurtigt gå hen og blive ensomme, hvis man ikke bruger nok til sammen med det.

3. Forkæl dit kæledyr med et månedligt abonnement

En god måde at forkæle sit barn på er ved at købe en månedbox, hvor du kan få tilsendt legetøj, godbidder eller en blanding imellem begge hver måned. Så glemmer du ikke at forkæle dit kæledyr, fordi du hver måned får en påmindelse igennem boxene. Klik her for at find den rette box til dit kæledyr.

4. Giv den en “forkælelses-dag”

Alle kæledyr fortjener at blive forkælet. Hvis du ikke har tid eller penge til professionel pleje, kan du afsætte tid hver uge, hvor dit kæledyr kan blive børstet og masseret, klippet negle og eventuel klippet pels.

5. Opfyld dens sociale behov

Her kommer det lidt an på, hvilket kæledyr har du. Har du et marsvin, så ved du vel også, at det er et flokdyr, og at den har brug for at snakke med andre marsvin. Køb en ven til den, som den kan leve sammen med. Hvis du har en hund, så tag i en hundeskov, så den kan lege med nogle andre hunde.

6. Køb noget nyt til dens hjem

Hvis du har et dyr i et bur, så kan du købe den et nyt hus til den, eller noget, den kan få gavn af i sin hverdag. Hvis du har en kat eller hund, så kan du købe en ny, lækker seng/hus til den, et nyt halsbånd, eller andet, som den kan bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *