Få plissegardiner efter mål til dine vinduer med gardinbussen

Plissegardiner giver et unikt look til dine vinduer, og med gardinbussen kan du få plissegardiner efter mål til lige præcis dine vinduer.

Gardinbussen kommer hjem til dig, så du både kan vælge dine plissegardiner specifikt ud fra prøver af både farver og materialer, samt få målt op til helt præcis plissegardiner til dine vinduer.

Du får et utal af muligheder for at designe dine egne plissegardiner, og med en gardinbus kan du vælge lige hvad du vil og i mange forskellige størrelser. Så uanset hvilket vindue du ønsker at pynte, kan de hjælpe dig.

På Gardinunivers.dk kan du læse meget mere om både gardinbussen og om plissegardiner efter mål.

Du kan få forskellige former for betjening af dem og du kan vælge om det skal være med mærklægning efter om du foretrækker at der kommer lidt lys i gennem stoffet.

Hvilken betjening skal du vælge til dine plissegardiner

Der er mange forskellige betjeningsmuligheder for plissegardiner, og det kan derfor være svært at vide hvilken der er den rigtige for dig.

Hos Gardinunivers.dk har de gode erfaringer med både motordrevne plissegardiner og gardinbussen, så du altid får det bedste resultat ud af dine nye plissegardiner.

Det er nemlig ikke kun vigtigt at vælge de rigtige farver og materialer til dine plissegardiner, det er lige så vigtigt at vælge den rette betjening.

Du kan vælge plissegardiner med snorefri betjening, de såkaldte touch plissegardiner eller du kan vælge den mere kendte snorebetjening.

Up and down plissegardiner

Det smarte ved plissegardiner er de både kan gå op og ned. Det lyder måske lidt underligt, men du kan rent faktisk køre dem væk fra toppen af vinduet, og så kun have bunden af dit vindue dækket. Eller selvfølgelig lige omvendt, som man kender det fra persienner eller rullegardiner.

Dette giver en helt ny dimension til plissegardinerne.

En anden unik egenskab ved plissegardiner er deres evne til at reflektere lys, så man kan faktisk styre hvor meget lys der kommer ind i rummet. Det betyder også at plissegardiner er perfekte til badeværelser eller soveværelser, hvor man måske ikke ønsker alt for meget lys ind på visse tidspunkter af døgnet.

Du kan både skærme de nysgerrige blikke fra naboerne og afskærme lysindfaldet samtidig.

Det er bare med at vælge de helt rigtige plissegardiner.

Plissegardiner kan virkelig være detaljen der sætter prikken over i’et på ethvert vindue, og med et besøg af gardinbussen kan du få dem lige præcis som du ønsker dem.

Få målt korrekt op med hjælp fra eksperterne

Vil du have hjælp til at få målt op til dine up and down plissegardiner? Så kan Gardinunivers.dk også hjælpe dig med dette.

Du kan nemlig bestille up and down plissegardiner direkte via den side, med som et besøg fra gardinbussen eller direkte på shoppen med levering derhjemme.

Hvis du bestiller gardinbussen, så kan de hjælpe dig med at måle korrekt op til dine nye plissegardiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *