Hvor træffer jeg det stærkeste billån? 

Hvor træffer jeg det stærkeste billån? 

Er man på udkig efter en hel ny bil eller ønsker man at få skiftet den ældre ud med en miljøvenlig, men har næppe likviderne til det? Så kan et billån være en stærk valg for en. Hvis du bør have et billån er der som standard 2 valgmuligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de 2 er at lånudbyderen kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, det vil sige långiveren har eje i bilen. Det vil derfor sige, at hvis en som låntager ej overholder betalingsforpligtelserne, der er ved billånet kan lånudbyderen gøre krav på bilen og sælge den for dermed at kunne indfri det billån man har underskrevet. Det kan være en optimal løsning, hvis en overbevist om at du kan overholde sine betalingsbetingelser over løbetiden, da det her typisk kan være lukrativt for låntageren at påtage dette billån. Da renten over løbetiden for det meste er mere lukrativt. 

Vigtige elementer at være opmærksom på, hvis en tager et billån 

De 2 vigtigste elementer man bør kigge på, hvis du skal påbegynde et bådlån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i Kr du låner af giveren for at kunne tilskrive sig bilen. Løbetiden er den periode, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er dermed den mængde penge du bør bruge til erhvervelsen af motorcyklen. Så det er noget man selv kan reguleres på alt efter af hvilken motorcykel du slutter med at købe. Løbetiden kan ligeledes justeres alt efter hvor mange penge du har råd til at afbetale bådlånet på månedligbasis. billånet kan faktisk blive mereomkostningstungt ved at du har en lang løbetid.  

Hvordan bør jeg tage mit bådlån? 

Hvis en skal vælge hvordan man bør tage sit MC lån er det smart at kigge på den individuelle rente på det bådlån man ønsker. Eksempelvis, hvis man sidder og bør have en ny billån er det klogt at vide om man har råd til at starte det bådlån. En hurtig måde at holde overblik er at foretage en samtale med sin bank for at høre hvordan din økonomi ser ud og hvad en har økonomi til. Her kan man selvfølgelig regulere det en anelse alt efter om du ser sin drømme båd og så kan man stige det en smule. Det er naturligvis at vælge noget, som man kan betale i det lange løb. Når man skal træffe hvordan ens bådlån skal se ud er det lækkert at vide hvor mange penge man har i sit månedlige budget til at betale af på det pågældende bådlån.  

Ny eller gammel mortorcykel 

Det er vigtigt at du har med i beregningen den automatiske værdi forringelse som motorcyklen får med tiden. Og om man kan komme ud af et uoverskueligt billån, for når motorcyklen har erhvervet sig så høj en værdinedsættelse, så du ikke kan slippe ud af MC lånet ved at sælge den. Står man og betaler for ingenting og det er naturligvis det man mest vil undgå. Derfor er det smart, at man ved at det er denne motorcykel man vil have i en længere tid. Ved en ny båden får de den største værdiforringelse, hvis bilen kører fra forhandleren. Derfra nedsættes bilen ikke så kraftigt i værdi. Hvis du ser på en gammel bil, som er anvendet eller andet er det afgørende at man for tjekket standen af båden.  

Så når du vælger at afbetale bådlånet over 10 år, men man sælger båd efter 5 år, så afbetaler du måske på en båd du ej længere har, hvilket ikke er klogt.  

Hvis du for eksempel skal købe en båd og derfor har brug for et billån, så er der nogle kriterier for at man kan påbegynde et MC lån.  Man skal være fyldt enogtyve år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kr  

Som lånoptager er der to løsninger i henhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at man betaler en del af det fulde beløb fra køb af. De fleste långivere kræver i dag, at man lægger 10-20 provent af det fulde beløb af med det samme ved køb af en ny motorcykel.  
 
Det kan være meget efterænktsomt at få tilbud fra mange differentierede lånudbydere før du træffer en beslutning om hvor man bør tage sit MC lån henne, da der som oftest er en variation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *