Vælg en Paul Klee plakat til stuen eller plakat væggen

Savner du farve og liv i stuen, så er der mange måder du kan gøre det på, men en af de billigere og nemmere måder at gøre det på er ved at vælge en Paul Klee plakat til stuen eller til din plakatvæg.

Den skønne kunstner laver nemlig nogle helt fantastiske og farverige malerier, som du altså nu kan købe i en langt billigere plakat udgave. Det fantastiske ved kunst plakater er at alle kan få råd til at have smuk kunst i stuen.

Læs mere i artiklen her om hvordan du laver en plakat væg  og hvordan du kan få kunst ind i hjemmet med en Paul Klee plakat til stuen.

3 gode grunde til at vælge kunstplakater

Sidder du og tænker, hvorfor skulle jeg dog Paul Klee plakat til stuen, eller en hvilken som helst anden kunst plakat, så læs med her, for her får du nemlig 3 gode grunde til hvorfor det er en god ide at hænge kunst på væggene. 

  • Det er videnskabeligt bevist at vores humør bliver påvirket af de farver og de ting vi omgiver os med – derfor er en flot og farverig plakat en god ting at have i stuen.
  • En kunstplakat er langt billigere end at investere i den ægte vare, og bliver du træt af den eller skifter stil, så kan den nemt og billigt skiftes ud.
  • Kunst giver dig en unik mulighed for at udtrykke lige netop din personlige stil, og få din bolig til at skille sig ud fra andre boliger.     

Du har mange muligheder

Når du gerne vil have kunst på væggene i form af kunstplakater så har du faktisk rigtig mange muligheder for at indrette præcist som du vil og skabe det udtryk som du holder mest af. 

Du kan vælge at lade flere malerier af samme kunstner gå igen i forskellige rum, for på den måde at skabe en rød tråd i din indretning, men du kan også vælge at lave en fed billedvæg, eller blot hænge et eller to store billeder op hvis du har en tom væg.

Du kan også lave et mix af plakater med alle dine yndlingsmotiver i blandede størrelser. Plakat vægge er super trendy lige nu, og her er det faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Vælg de rigtige rammer

Uanset hvilken løsning du vælger, så er et godt tip at du skal huske at vælge de rigtige rammer, for selvom det jo egentlig er billedet man kigger på, så betyder rammen meget mere end de fleste tror, og rammen kan faktisk også være et kunststykke i sig selv.

En diskret sort eller hvid ramme tillader dig at vælge nogle plakater der skejer lidt mere ud med både farve og mønstre, hvorimod det skal være omvendt hvis du elsker at have store, tunge, mønstrede og vilde rammer hængende.

Har du en bestemt træsort der går igen i din bolig, så overvej evt. at vælge billedrammer i samme træsort, det skaber ro og harmoni i rummet, lige meget om det er til en Paul Klee plakat til stuen eller noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *