Gør det nemmere at få luft i økonomien

Nogen måneder regner det bare med regninger. Så er det godt have en buffer!

De fleste har nok prøvet de måneder hvor der er flere regninger end normalt. Dermed bliver hele budgettet lige smidt ud i regnen. Det er de måneder hvor køleskabet bliver til en ovn og bilen pludselig trænger til nye sommerdæk. Dertil kommer så også de normalt regninger. Dem du ikke kan undgå at betale. Hvad gør man i den slags tilfælde ? Nogle kan lave overtræk, andre skal tage lån. Uanset hvad, så er den smarte konto fra feks Viabill en løsning. Den gør at du kan lave dine ekstra køb på den smarte afbetalingskonto. Dermed trækkes de ikke på din konto, og den viser ikke røde tal inden du knap nok er kommet ind i måneden. 

Den er nem at bruge og kan anvendes i stort set alle danske webshops. Dermed er den ekstra smart, da du så kan samle afbetaling fra flere shops på en konto. Det kan være sko, tøj, legetøj, frækt lingeri, værktøj, mad, møbler ja endda sexlegetøj. Alt kan købes med kontoen og dermed samles i en fælles afbetaling. Det gør det både nemmere at administrere og også billigere. 

Hvordan kommer du igang?

Når den er oprettet, kan du stort set straks komme igang. Du kan derfra betale i mere eller mindre alle danske online butikker, og dermed sørge for at dine køb ikke straks trækkes på din konto. Du skal ikke gøre det meget anderledes end du plejer, det er kun betalingsmåden du ændrer. 

Når alt er købt i de forskellige butikker, så kan du logge ind og styre din tilbagebetaling. Det gør du nemt ved at bestemme hvor mange små bidder den skal delers op i. Ligeledes hvornår det skal starte. Det har aldrig været nemmere og smartere at låne penge end med sådan en konto. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *