Hypnose mod vægttab og fakta om fedme

Flere og flere danskere bliver overvægtige og over 50% af befolkningen lider af overvægt og ca. 17% fedme (svær overvægtig). Dette uheldige forekomst er steget til det dobbelte siden 1987 og specielt de unge tegner sig for den største andel. Af alle overvægtige, skyldes det for ca. 99% af tilfælde skyldes det, forkert livsstil- for lidt motion, og for stort et kalorieindtag. Hypnose Vejle ved J-hypnose, har gennem de sidste 10 år, i egen klinik, udviklet et forløb, baseret på hver klients udfordringer, og der laves altid en behandlingsplan. Der bruges teknikker fra “gastric-band hypnose” og andre hypnoseteknikker.

1. grund: Fedme og overvægt kan medføre alvorlige sygdomme, så som hjertekarsygdomme,
blodpropper og sukkersyge. Og ved svær overvægt, er tilstanden så slem, at det potientielt
kan være livsfarligt.

2. Grund: Overspisning og usunde madvaner kan afhjælpes med hypnoseterapi. Der fokuseres under behandling særligt på vaner (indkøb, trang til et usundt mellemmåltid osv.) -erstatning for noget usundt, som kan sættes i stedet. Også på den psykiske afhængighed, kan med hypnosebehandling ændres markant.

3. Markant flest mænd, lider af overvægt, men mænd har en tendens til ikke at reagere på
årsagen, og derfor komme i en livsfarlig tilstand. Specielt mavefedt er farligt. Hvorfor oplevermænd problemet og hvorfor gøres der sjældent noget ved det? Dette spørgsmål kan havemange svar, men en af dem er, at mænd ikke søger lægehjælp om livsstilsproblemer i samme omfang som kvinder, og reagere ikke på kroppens tilstand, før det er for sent.

Hypnose er særdeles effektiv mod overvægt og fedme.

Hos j-hypnose.dk ved Jacob Eickhardt, er der udviklet er effektiv program, til behandling af vægtproblemer. Behandlingen tager altid udgangspunkt klientens behov og udfordringer, og dermed en målrettes behandlingen. Alle er velkommen til at kontakte hypnoseterapi Vejle vej J-HYPNOSE, for en samtale som vil være med til at forandre dit liv for evigt. Slute med nytteløse slankekure. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *