Nettet flyder med rabatkoder

Og det er jeg en af den der synes er rigtig lækkert, hvis det ikke var for alle de rabatkoder så havde jeg for længst fået købt mig fattig. Fx. så har vi lige købt en Philips Avent SCD 505 DECT babyalarm, og den kostede 529,- hos wupti, men jeg var så heldigt at finde en lækker rabatkode og fik lidt rabat på den.

Men det er ikke kun hverdagsting jeg finder rabatkoder til. Denne her hjemmeside har jeg også købt og fået ekstra hosting med en rabatkode jeg fandt her, den gav hele 25% ekstra hjemmeside hosting for pengene, det synes jeg er ret meget og slog selvfølgelig til med det samme.

Andre ting jeg kan finde på at lede efter rabatkoder på nettet til er fx. tøj, der kan man nemt finde rabatkoder på både 10 og 20%, og på den måde er der faktisk rigtig mange penge at spare hvis man bruger 5min på at lede efter dem. Forleden dag fandt jeg en på 100kr til Tøjeksperten hvor min kæreste var ved at købe nogen fede jeans, han blev rigtig glad for at jeg hjalp ham lidt på vej.

Der findes faktisk hjemmesider som er 100% dedikeret til at vise rabatkoder til forbrugerne, det er ret fedt at de har dedikeret så meget tid, og en smule penge på at give os forbrugere alle rabatkoderne samlet et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *