Støvsuger test

Der findes rigtig mange støvsuger på det danske og internationale marked. Der er bl.a. en bred vifte af billige modeller med poser, men i de senere år ser vi også en tindens til at der kommer flere og flere modeller uden poser, hvor støvsuger arbejder igennem et filter og landet støv og skidt en støvbeholder, som herefter nemt kan tømmes.

Det er når vi taler om traditionelle manuelle støvsugere, men der er i de senere år også kommet mange automatiske støvsugere på markedet, også kaldet robotstøvsugere. Specielt tilbage i 2012 var det et stort emne i den danske presse da man overvejede at skifte en stor del af hjemmehjælpen ud med sådan en selvkørende støvsuger.

Hvad er så bedst og hvor finder man test information om disse robotter, man skal jo ikke overlade rengøringen af hjemmet til hvem som helst. Det gælder i øvrigt også test information af de mere traditionelle støvsugere. Vi har i vores hjem faktisk både den traditionelle model, men også en robotstøvsuger, som vi købte efter at have læst denne her artikel om emnet.

Hvis man er et rengøringsfreak, hvilket flere og flere bliver i dag, så vil jeg klart anbefale, at man vælger den mere modernet løsning med robotten, men så ved siden at selv støvsuger – måske bare en gang om måneden. Hvorfor så det tænker du nok!? Jo det er vigtigt at komme ind der hvor den automatiske rengøringsdjævle ikke gør det. Det kunne fx. betyde at man skal løfte sofaen og så give den en tur der neden under – men også oven på panelerne kan der samle sig en del støv som robotstøvsugeren desværre ikke kan få med.

Mit bedste råd er at du går efter en af markedets bedste modeller, nemlig dem fra iRobot Roomba, hvis du gerne vil have en nemmere daglig dag. De har absolut den største erfaring på området, og har leveret robotudstyr til hæren i USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *