Hvis bare det fandtes

Kender du det med at ønske at være barn igen? Jeg ved godt, at nogle vil finde mig lidt småskør, men jeg er altså så begejstret for alt det skønne tøj, der laves til børn nu om dage. Ikke sådan at forstå, at jeg ikke er glad for mit voksentøj, men jeg ser tit børnetøj, jeg ville ønske fandtes i voksenstørrelser.

Forleden var jeg til en lille sammenkomst, hvor vi fik maden fra firmaet Skov og Stubbs i Risskov .

Skøn mad i øvrigt – men det er nu ikke den, jeg skriver om her. Der var et par piger på 7 år med til sammenkomsten, og de var simpelthen SÅ smarte i tøjet. Du ved… Glade farver og lækre snit. Og jeg greb altså mig selv i at være helt misundelig over, at jeg ikke kunne købe lige præcis de jeans, den ene af dem havde på:

Molo
Skønne jeans fra MOLO KIDS

Deres forældre var der selvfølgelig også, og jeg kunne jo ikke lade være med at komplimentere dem for deres udsøgte tøjsmag. De svarede med et grin: “Det er sandelig pigerne selv, der har styr på den slags. Vi køber det meste online, og det er os, der bruger dankortet, mens pigerne bruger musen til at lægge i indkøbskurven”.

De fortalte mig, at der faktisk er ganske store penge at hente ved at købe online, og at de efterhånden lagde størstedelen af deres indkøb på nettet, når det overhovedet er muligt. Ikke mindst fordi de bor lidt ude på landet, og derfor er transport til byernes større udvalg en udgift, der skal indregnes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *