Ukrudtsbrænder

Hvis du er et have menneske så ved du hvor irriterende ukrudt kan være, man kæmper og kæmper for at holde det nede, men lige lidt hjælper det. Der er ingen tvivl om at det er hårdt arbejde at have egen have, og man kommer heller ikke uden om at ukrudtet vender tilbage uge efter uge, men der er den hårde måde at fjerne det på hvor man ligger på alle 4, og så er der den nemme måde.

Faktisk er der 2 nemme måde, men den ene vil jeg har miljø hensyn slet ikke anbefale, selvom mange tests viser at miljøet ikke tager skade af giften, så er min egen konklussion at hvis planterne ikke kan holde til det, så kan naturen i hvert fald heller ikke. Brug derfor ikke gift!

I stedet for giften synes jeg du skal prøve at købe en ukrudtsbrænder med gas, de fåes i mange størrelser og gør arbejdet med ukrudtsfjerning ret overskueligt. Personligt bruger jeg selv mellem 10 og 15min på det om ugen her hen over sommeren.

Det er vigtigt at du bruger ukrudtsbrænderen rigtigt, eller der er mere umuligt end de 2 andre metoder, den side jeg linker til ovenfor beskriver rent gennemgående hvad du skal og ikke skal. Samtidigt er der nogen advarsler videoer og meget mere materiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *