Kjoler til fest

Jeg elsker tøj og mode, hvem gør ikke det tænker du nok, men jeg har sådan en ekstra hang til at købe lækre kjoler fra tid til anden, lige for tiden er jeg helt tosset med festkjoler, men hvad er en festkjole egentlig. Jeg vil gerne lige prøve at kaste lyset lidt over hvad jeg synes festkjoler er.

Der findes jo lidt forskellige slags kjoler, eller der findes i hvert fald forskellige begreber til dem, der er hverdagskjoler, som jo nok er den lidt mere stille og rolige kjole – for mig at en hverdagskjole godt være en jeg har brugt i flere omgang, og derfor ikke længere går som en fest sag.

Dermed har jeg også lidt afsløret hvad jeg ligger i en festkjole, det skal selvfølgelig ikke være en almindelig kedelige kjole. Der skal altså være lidt gang i den, og så skal den helst være ny. Jeg har bare et eller andet med nye ting, jeg synes de egner sig bedre til fest og farver.

For nogen mennesker er festkjoler et synonym med gallakjoler, men sådan har jeg det slet ikke. Mit festtøj behøver ikke være vilde lange og pyntet kjoler, det kan nemt bare være en enkel, men så helst sprit ny sag.

Det sker en sjælen gang imellem at jeg tager det brugt ud af skabet når jeg skal i byen, som reglen er det et sikkert tegn på at det er sidste på måneden og der derfor ikke er flere penge i kassen, men på det sidste er jeg også begyndt at tænke lidt over at spare sammen. Jeg har jo længe snakket om den lejligheden på vestbro jeg gerne vil have, og den får man jo ikke hvis man bruger alle sine penge på nyt og lækkert tøj. Eller det skulle da lige være fordi man solgte det hele igen efter brug, men sådan er jeg desværre ikke skruet sammen, der findes ellers nogen fine muligheder fx. igennem Trendsales, DBA eller Rebuy som alle 3 er gode genbrugs / genslags steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *