Selvværds boost med makeover eller hypnose

Vi har alle sammen periode i livet hvor vi går og døjer lidt med dårligt selvværd eller måske har selvtilliden fået en lille knæk og det er der slet ikke noget i vejen med, det er faktisk både sundt og naturligt ikke altid at være oven på.

Det der bare er vigtigt når vi engang imellem får de bump som livet giver, er at vi kommer op på hesten igen rimelig hurtigt, og det er der lidt forskellige måder man kan komme på.

Hypnose

Hypnose er for mange mennesker noget der foregår på TV, hvor en person bliver hypnotiseret til at lave alle mulige underlige ting, og det er slet ikke den slags hypnose der bliver arbejdet med hvis man skal arbejde med sit selvværd eller selvtillid. Det kan fx. foregår igennem en stille og rolig afspilning af en CD, og man er på intet tidspunkt væk fra sin bevidsthed.

Makeover

Nogen mennesker har dårlig selvtillid, og den effekt kan forstærkes af at de klæder sig lidt kikset og på den måde tager rollen som usikker og måske lidt nørdet på sig. Det er en af de letteste selvtillidsproblemer at få sat skub i, det handler nemlig i alt sin enkelthed bare om at få sig et makeover. Du kunne fx. forkæle dig med nye jeans, og finde inspiration her.

Hvad er et makeover?

Et makeover er udskiftning af tøjstil, og kan også involvere en ny frisure, nye briller eller måske kontakt linser i stedet for briller. Det handler med den teknik om at bryde gamle vaner, og så at man føler sig anderledes og lækker.

Hvis man gerne vil have en makeover, så er det en god ide at aftale med et par venner eller veninder at tag i byen sammen, hvor de så skal finde noget nyt og smart tøj til en. På den måde får man også noget kvalitetstid sammen med veninderne, og kan få talt om de lidt mere ømme emner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *